Virginitatea si dezvirginarea (denumirea)

cuvintegrele 0

Virginitatea este starea unei persoane care nu a angajat in timpul actului sexual.  Există tradiții culturale și religioase care pun valoare deosebită și semnificație pe această stare, predominant spre femei necăsătorite, asociate cu noțiunile de puritate personală, onoare și în valoare.

Cum ar fi castitatea, conceptul de virginitate a implicat in mod traditional abstinenta sexuala. Conceptul de virginitate, de obicei, ne implica probleme morale sau religioase și pot avea consecințe în ceea ce privește statutul social și în relațiile interpersonale. Cu toate că virginitatea are implicații sociale semnificative și au avut implicații juridice în unele societăți, în trecut, nu are consecințe juridice în majoritatea societăților de azi.

Fecioarei Termenul inițial numai Denumită sexual femei fara experienta, dar a evoluat pentru a cuprinde o serie de definiții, așa cum se găsește în conceptele tradiționale, moderne și etice. Persoanele heterosexual apr sau apr nu ia în considerare pierderea virginitatii este loc numai prin penetrare a penisului vaginal, în timp ce oamenii de alte orientări sexuale includ adesea sexul oral, sexul anal sau masturbare reciprocă în definițiile lor a-și pierde virginitatea cuiva. Implicațiile sociale ale fecioriei rămân încă “în multe societăți, și pot avea diferite Afectează asupra agenție socială a unui individ bazat pe locație.

Definiții ale dezvirginarii.

Există diferite înțelegeri cu privire la ce tipuri de activități sexuale duce la pierderea virginității. Imaginea tradițională este că virginitatea se pierde doar prin penetrare vaginală prin penis, consensuale sau fără consimțământ, și că actele de sex oral, sex anal, masturbare reciprocă sau alte forme de sex non-penetrante nu duce la pierderea virginității. O persoană care se angajează în acte uscată, fără a căror implicare în actul sexual vaginal este adesea privit printre heterosexuali și cercetători ca “punct de vedere tehnic virgin.” Prin contrast, homosexuali sau lesbiene Indivizii descriu adesea acte uscate ca duce la pierderea virginității. Unii barbati homosexuali considera penetrare a penisului anal care duce la pierderea virginității, dar sexul nu oral sau sex non-penetrante, și lesbiene mici privind sexul oral sau atingere cu degetul ca pierderea virginității.Unii lesbiene care dezbat definiția tradițională ia în considerare dacă sunt sau nu forme de bază non-penis de penetrare vaginala constituie o pierdere virginitatea, în timp ce alți bărbați și lesbiene afirmă că virginitatea pe termen lung este lipsit de sens pentru ei din cauza prevalenței definiției tradiționale. Dacă o persoană poate pierde lui sau virginitatea prin viol este, de asemenea, supusă dezbaterii, cu convingerea că virginitatea poate fi pierdut numai prin sex consensual fiind raspandita in unele studii.

Cercetator si autor Laura M. Carpenter afirmă că, în ciuda percepțiilor ceea ce determină o pierdere virginitatea ca fiind mai variat între bărbați și lesbiene, deoarece acestea sunt printre heterosexuali, iar în unele cazuri, mai variate, printre cele dintâi, că problema a fost descrisă la ea ca oamenii vizionarea unor acte sexuale relativ la pierderea virginității ca “acte care corespund orientarea sexuală”, ceea ce sugerează următoarele: “Deci, dacă ești un bărbat homosexual, tu ar trebui sa faci sex anal, deoarece asta e ceea ce fac barbatii gay si daca. tu esti o femeie gay, atunci ar trebui să te facă sex oral, pentru că asta e ceea ce fac femeile gay. și astfel încât cei care devin, cum ar fi markeri, pentru când virginitatea este pierdută. “

Leave a Reply